Ari's Group 30 vuotta

30.10.2018 08:06

Perjantaina 26.10. juhlittiin Ari's Groupin 30- vuotista taivalta. Henkilökunta, asiakkaat ja yhteistyökumppanit oli kutsuttu rentoon, mutta teräksisen kovaan juhlaan. Kuulumiset vaihdettiin hyvän ruoan ja juoman parissa. 

Kolmeen vuosikymmeneen on sisältynyt kolme nousukautta, kolme taantumaa ja kolme muutosta. Tahtotila ja usko huomiseenon kaikista vaiheista vienyt eteenpäin. Tavoitteena on ollut. että olemme asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstön arvostama yritys, johon voidaan luottaa.

Kiitos kaikille juhliin osallistuneille!

 

ARI'S GROUPIN TOIMINTA KORONAEPIDEMIAN AIKANA

 

Toimitukset asiakkaillemme jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti. Toimimme Suomen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ja  minimoimme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tartuntariskiä. Tällä hetkellä ei ole näkyvissä materiaalipuutteita tai muita ongelmia, jotka vaikuttaisivat toimitusten aikatauluun.

Jos koronavirusepidemia vaikuttaa oleellisesti materiaalien saatavuuteen tai toimitusaikoihin, tiedotamme välittömästi asiakkaitamme muuttuneesta tilanteesta. Pyydämme myös asiakkaitamme olemaan meihin aktiivisesti yhteydessä mikäli tuotantonne epidemian johdosta keskeytetään tai supistuu merkittävästi normaalista tasosta.

Tiedotamme erikseen jos muutoksia ilmenee.

 

Yhteystiedot

Ari's Group Oy Emalikatu 10a
04440 JÄRVENPÄÄ

aris@arisgroup.fi