Muutto tehty

01.12.2015 13:42

Muutto tehty.Uusi osoitteemme on Emalikatu 10a 04440 Järvenpää. 1400 m2 tilat mahdollistavat myös suurempien kokonaisuuksien valmistamisen. Suuret ovet hallien päissä ja 10tn ja 5 tn siltanostimet auttavat painavienkin kokonaisuuksien käsittelyssä. Minkkikadun Aristeel hallilla on 5 kw laser 1500*300 pöydällä. Sieltä saamme nopeasti tarvitsemamme leikkeet. Jatkojalostus on keskitetty Emalikadulle. Yhteistyössä SteelHouse Group:n ( Mekahionta Emalikatu 10b) kanssa pystymme tarjoamaan monipuolisia kokonaisuuksia erilaisin viimeistellyin pinnoin.Heiltä löytyy järeämmät levynkäsittelykoneet, särmät, mankelit ym. sekä peittaus, lasikuulapuhallus, hionta sekä kiillotus. Tule tutustumaan, soita 040 8329034 Ari 

 

ARI'S GROUPIN TOIMINTA KORONAEPIDEMIAN AIKANA

 

Toimitukset asiakkaillemme jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti. Toimimme Suomen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ja  minimoimme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tartuntariskiä. Tällä hetkellä ei ole näkyvissä materiaalipuutteita tai muita ongelmia, jotka vaikuttaisivat toimitusten aikatauluun.

Jos koronavirusepidemia vaikuttaa oleellisesti materiaalien saatavuuteen tai toimitusaikoihin, tiedotamme välittömästi asiakkaitamme muuttuneesta tilanteesta. Pyydämme myös asiakkaitamme olemaan meihin aktiivisesti yhteydessä mikäli tuotantonne epidemian johdosta keskeytetään tai supistuu merkittävästi normaalista tasosta.

Tiedotamme erikseen jos muutoksia ilmenee.

 

Yhteystiedot

Ari's Group Oy Emalikatu 10a
04440 JÄRVENPÄÄ

aris@arisgroup.fi