Steelhouse Group Oy ja Ari's Group Oy yhdistyvät

29.05.2019 14:36

Steelhouse Group Oy on ostanut tänään 29.05.2019 Ari's Group Oy:n koko osakekannan. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa. Yritysoston myötä syntyvien synergioiden johdosta konsernin liikevaihto kasvaa 6,0 miljoonaan euroon 2020 loppuun mennessä. Yhtiöt jatkavat toimintaa omilla nimillään.

Yhdistymisen ansiosta tuotantokapasiteettimme kasvaa, joka mahdollistaa entistä paremman ja laajemman asiakaspalvelun kirkkaiden terästen alueilla yhden luukun periaatteella. Yhdistyminen tuo myös mukanaan uusia asiakaslisäarvoja, joita tulemme esittelemään asiakkaille lähiaikoina.

Steelhouse Group ja Ari's Group kiittävät nykyisiä asiakkaitaan hyvästä pitkäjänteisestä ja hedelmällisestä yhteistyöstä. Uskomme, että yhdistymisen myötä pystymme palvelemaan teitä jatkossa vielä paremmin ja tulemme etsimään yhdessä teidän kanssanne uusia yhteistyön syventämismahdollisuuksia.

 

ARI'S GROUPIN TOIMINTA KORONAEPIDEMIAN AIKANA

 

Toimitukset asiakkaillemme jatkuvat toistaiseksi lähes normaalisti. Toimimme Suomen viranomaisten ohjeistuksen mukaisesti ja  minimoimme työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme tartuntariskiä. Tällä hetkellä ei ole näkyvissä materiaalipuutteita tai muita ongelmia, jotka vaikuttaisivat toimitusten aikatauluun.

Jos koronavirusepidemia vaikuttaa oleellisesti materiaalien saatavuuteen tai toimitusaikoihin, tiedotamme välittömästi asiakkaitamme muuttuneesta tilanteesta. Pyydämme myös asiakkaitamme olemaan meihin aktiivisesti yhteydessä mikäli tuotantonne epidemian johdosta keskeytetään tai supistuu merkittävästi normaalista tasosta.

Tiedotamme erikseen jos muutoksia ilmenee.

 

Yhteystiedot

Ari's Group Oy Emalikatu 10a
04440 JÄRVENPÄÄ

aris@arisgroup.fi